Over ons

anwb-logo-rgb-bewerkt.png

Over de ANWB 

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Met dat werk wil de ANWB een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving. 

 De ANWB heeft bijna 4,8 miljoen leden. In gesprek gaan met leden is voor de ANWB als ledenorganisatie van groot belang. Dit platform is daar een belangrijke manier voor. Jouw mening op diverse vraagstukken zal bijdragen aan de beslissingen die we nemen. ‘Denk mee met de ANWB’ wordt beheerd door het onafhankelijke marktonderzoekbureau Blauw Research.

Kijk voor meer informatie over de ANWB op www.anwb.nl.


1470402694_blauw_research_pantone279u.jpgOver Blauw Research

Blauw Research is een toonaangevend marktonderzoekbureau. We helpen onze opdrachtgevers met doelgerichte adviezen om zich continu te kunnen verbeteren op hun relaties, innovaties en merken.

Al sinds 2001 voert Blauw community research uit. Was een community destijds niet meer dan een forum, tegenwoordig is het een professioneel platform dat toegankelijk is op PC, tablet en smartphone. Blauw Research beheert op dit moment diverse kort- en langlopende communities met verschillende doelen. De bescherming van persoonlijke informatie en het waarborgen van de privacy staat hoog in het vaandel.
Kijk voor meer informatie over Blauw Research op www.blauw.com.